Амстрат ООД е българска фирма, занимаваща се с внос и търговия  на мебели за вътрешно и външно обзавеждане от 1998г. Наши партньори са големи производители на мебели от Италия, Гърция, Турция и Китай. В дългогодишната си история фирмата се налага като един от водещите вносители на българския пазар на столове и маси подходящи за дома, офиса, бизнес зали, ресторанти, хотели; както и градинска мебел от пластмаса и изкуствен ратан подходящи за градини, басейни и други обществени заведения.

Следвайки модните тенденции в областта на мебелите АМСТРАТ се стреми постоянно да разнообразява предлаганите артикули като по-голямата част от тях се поддържат целогодишно в наличност. Фирмата има изградена широка  мрежа от контрагенти в цялата страна.

От 2006г. Амстрат ООД създава собствената търговска марка „SAN VALENTE”. Продуктите, носещи нейното име, са гаранция за качество - елегантен и изискан стил.

Богатата цветова гама, модерен дизайн, коректни срокове за изработка и доставка са предимствата, с които АМСТРАТ печели все повече доверието на своите клиенти и партньори.